Zaterdag 6 juli werden de clubkampioenschappen voor de B-selectie gehouden. Deze keer in de turnhal in Alphen aan den Rijn.

In 3 categorieën streden de dames om de titel clubkampioen 2012-2013. De meisjes turnden op balk, brug, vloer en sprong. Overslagen op vloer en over de kast, buikdraaien aan brug, koprollen op balk en handstandplatval op sprong zagen de vele ouders, broertjes en zusjes voorbij komen.

Enkele mooie “hoogtepunten” deze middag: tegenspreiden van Quinty, de buikdraai van Iris op brug, de overslag van Lieke, hoge zwaaien van Eska en Desiray, mooie loopsprongen van Mirre, Veronique die het 2e cijfer op brug had, koprol op balk van Linde, de zweefstand van Zoë, handstand platval van Anne, Annika met het 2e cijfer op balk, hoge opzwaai van Puck en Aya met de beste score op vloer.
Het was een erg warme dag en dat merkten we in de hal ook! Ondanks dat hebben alle meisjes erg hun best gedaan om zo goed mogelijk te turnen. Gelukkig hadden we tussendoor ook een pauze zodat we konden drinken en de verjaardagen vieren van Linde en Yousra.

Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking. Bij de instappers werd Desiray kampioen, bij de pupillen I Zoë en bij de pupillen II Puck. Overall clubkampioen Turnen werd Zoë, zij had de meeste punten behaald van iedereen. Zij mag zich een jaar lang clubkampioen noemen. Gefeliciteerd!

Enkele foto’s van de prijsuitreiking:

|