Het heeft iets langer geduurd maar sommige van jullie zullen al gezien hebben dat we zijn begonnen met de verbouwing van de twee bijruimten bij de sportzaal aan de Aakwerf 42A.

De sportzaal van de Aakwerf wordt sinds de zomer gebruikt voor vele lessen van Velocitas, zoals acro, turnen en springen. Het is de bedoeling de ene ruimte als extra trainingsruimte in te richten. In de toekomst hopen we daar ook andere andere activiteiten aan te kunnen bieden zoals het Nijntje beweeg diploma en peuter/kleutergym.
De kantine zal ook verbouwd worden zodat we na jaren eindelijk een ‘eigen’ club honk krijgen waar we diverse activiteiten kunnen houden, te beginnen met de “pietengym’ op 24 november!
We hopen in ieder geval de extra trainingsruimte na de kerstvakantie gereed te hebben! Daarna volgt inrichting van de kantine.

Vele handen….. help mee met de verbouwing!
Voor deze verbouwing zijn we op zoek naar vrijwilligers! Kun je slopen, schilderen, opbouwen (CV/elektra) of heb je goede ideeën hoe we zo goedkoop mogelijk beide ruimten kunnen indelen? Geef je dan op bij een van deze twee bestuursleden: Charlotte 0618137351 of Frank 0651843672.

aakwerf 05aakwerf 04aakwerf 01aakwerf 03 aakwerf 02

|