* Nieuwe foto’s onderaan de pagina *

Zaterdag 12 oktober hield Velocitas haar clubdag. Ook niet leden waren deze dag van harte welkom. Het werd een dag vol spektakel voor de jongere en oudere jeugd. We hebben deze dag meer dan 240 kinderen mogen verwelkomen. Een daverend succes!

2013 clubdag 01 2013 clubdag 02

De allerkleinsten mochten de dag beginnen met een gyminstuif. Wat was er veel te doen: rollen, klimmen, springen, met ballen spelen, duikelen, gooien noem maar op. Meer dan 60 peuters en kleuters deden samen met papa of mama mee. Na een uurtje lekker gymmen was het helaas alweer afgelopen. Alle kinderen kregen een diploma mee naar huis.

Daarna hield Velocitas een Recordkermis voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Er waren 13 records om te zetten en te verbreken. Verspringen, touwklimmen, zweefstand op de balk, de mooiste sprong op de trampoline, een acrotoren bouwen… Zo’n 100 jongens en meisjes deden hun best hun diploma vol te krijgen met alle records. En als het record werd verbroken, deze weer te verbeteren! Na 2 uur zaten alle recordpogingen erop en werden de recordwinnaars in het zonnetje gezet met een prijsje. Een acrotoren van 15 kinderen, 3.80m ver springen, een heel mooi boogje op het luchtkussen, 100x touwtjespringen en nog 9 andere records staan nu een jaar lang in de boeken.
Super gedaan!

2013 clubdag 03 2013 clubdag 04

Om 14:00 uur was het tijd voor de “oudere” jeugd. Na een warming-up op muziek konden de jongens en meiden afwisselend kiezen uit 4 clinics van een half uur. Er werd fanatiek aan freerunning, acrogym, dansen en springen op het luchtkussen gedaan. Estafette, coole moves over kast, snelle danspasjes en spectaculaire salto’s op het luchtkussen. Er was van alles te beleven. Om 16:00 uur was de clubdag afgelopen en ging iedereen naar huis.

Velocitas T-shirts
Naast het sporten in de gymzaal was er ook een info stand met informatie over alle lessen van Velocitas. Ook was het mogelijk om een Velocitas T-shirt te bestellen voor € 10. Heb je deze bestelling gemist en wil jij ook een verenigings T-shirt? Laat het weten aan je trainer of mail vóór 23 oktober naar info@velocitasgouda.nl. Vermeld bij een bestelling uw naam, de gewenste maat, de les waar u / uw zoon/dochter aan deelneemt en het aantal T-shirts. Dan bestellen we voor u ook een T-shirt. De leveringstijd is ongeveer twee weken.

2013 clubdag 06 2013 clubdag 05

|