Inmiddels is de eerste serie bredeschoollessen voorbij. Heel veel kinderen hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met gymnastiek bij Velocitas.
Ben je enthousiast geworden en wil je elke week gymmen? Kom dan langs op een van onze lessen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Veel groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Naast gymnastiek hebben we ook lessen acrogym, dansen, springen en freerunning.

2014 springwedstrijd (Large)IMG-20140422-WA0001

Ons complete lesrooster vindt u hier.
Op woensdag 1 april starten we met een nieuwe les kleuters 4-6 jaar in de Middenmolenlaan. De les zal plaatsvinden van 13:30-14:30u.

Wij turnen tijdens onze gymnastieklessen! Elke les worden er toestellen zoals trampoline, balk, rekstok of kast neergezet. En wordt er geoefend op verschillende turnelementen. Hoe ouder de kinderen, hoe moeilijker de aangeboden turnelementen. Alleen noemen wij deze lessen
gymnastiek, om onderscheid te maken met onze wedstrijdgroepen turnen. Vanuit de gymnastieklessen is het mogelijk om, als je talent hebt, door te stromen naar onze wedstrijdgroepen turnen/acro. In de wedstrijdgroepen is de training minder vrijblijvend en is deelname aan wedstrijden verplicht.

Bselectie 2014-2015kersttoernooi-2014

Contributie
Het lidmaatschap kost per jaar € 153,00 en wordt geïnd in 3 termijnen.
Wordt u gedurende het jaar lid, dan betaalt u een deel van de contributie.

Meer informatie
Wil je meedoen met een van onze lessen? Meld je dan aan via info@velocitasgouda.nl. Op die manier weten we hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Ook met vragen kunt u op dit adres terecht.

|