Acro is een dynamische tak van sport, het heeft turnen, springen en dans in zich. Maar bovenal samenwerken met partner of partners!
De groep staat open voor een ieder die volgend seizoen 8 jaar wordt. Niet alleen bovenpartners zijn welkom, ook zgn. onderpartners zijn zeer welkom (zowel vrouwelijk als mannelijk)!

Wat biedt acro?
Samenwerken met je partner, een oefening aanleren op muziek met daarin balans (zoals handstand op partner) maar ook springen met behulp van je partner (dynamisch) van eenvoudig tot een salto van partner af. Dan nog een sprong in je oefening en choreagrafie erbij en je kan gaan mee doen aan wedstrijden. Er zijn mogelijkheden voor getrainde turners maar ook voor (nog) zo niet getrainde mensen (wat je niet kan, dat leren wij je heel graag aan!).

acro foto

Wat heeft acro nog meer te bieden?
Een gezellige groep mensen die allemaal acro in hun hart sloten, een choreograaf die de oefening aanleert, twee (soms) een beetje gekke trainers. Wij zijn als acro groep uitgenodigd om auditie te doen voor HOLLANDS GOT TALENT (helaas door de huidige omstandigheden heeft dit nog niet plaatsgevonden).

Het is mogelijk om, buiten de verplichte donderdagtraining, ook op maandag en een keer in de twee weken op zaterdag te trainen (zowel in Alphen als in de Aakwerf).

Enthousiast geworden???
Laat even weten aan Marleen (0610174663) wanneer je proeftraining wil doen, vanwege het corona virus zal er waarschijnlijk geen open training komen.

Tot snel!!!!

|