Drukke week met mooie resultaten en testtrainingen Velocitas Gouda

Het was een drukke week voor de acrogymnasten van Velocitas Gouda. Dinsdag waren de jaarlijkse clubkampioenschappen waar alle teams hun oefeningen hebben laten zien aan vrienden, familie en andere belangstellenden. Elk team heeft een mooie oefening neer gezet met hier en daar een foutje. Na deze dag mogen Lisa en India zich clubkampioen van het seizoen noemen.

2015 Acro ck2

Afgelopen weekend waren de Open Kampioenschappen West Nederland. Hier hebben alle teams hun oefening laten zien. Zaterdag was het de beurt aan het E junioren trio Katie, Sam en Sjamilla. Zij hebben een mooie oefening laten zien met een goede uitstraling, enkel een kleine wiebel in radslag tot knie. Met een mooi resultaat kunnen zij terug kijken op deze dag.
Zondagochtend was het de beurt aan C dames duo Linda en Yousra. Met het inturnen gingen er wat onderdelen mis wat er toch voor zorgt dat de meiden meer gespannen waren. Met de wedstrijd ging echter alles goed en hebben zij de bronzen medaille mee naar huis kunnen nemen.
Zondagmiddag was het de beurt aan de D dames duo’s Lisa en India, Diana en Semme & Marije en Steffie. Zij streden in een groot deelnemersveld wat de wedstrijd extra spannend maakt. Alle meiden hebben een goede oefening laten zien en het was wachten op wat de andere teams zouden presteren. Lisa en India hun oefening werd beloond met een medaille voor de vijfde plaats.
Alle meiden kunnen met een tevreden gevoel hun wedstrijdseizoen afsluiten.

Kom naar de open testtrainingen!
Benieuwd geworden naar de acrogym? Altijd al een willen weten of acrogym iets voor jou is? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dinsdag 16, 23 juni en Donderdag 18, 25 juni 2015 vinden de testtrainingen plaats van 18.00-20.30 aan de Brittenburg 52 in Gouda. Hier kan je zien of de acrogym iets voor jou is. We zijn op zoek naar jongens, meisjes, dames en heren. Een turnachtergrond is zeker niet verplicht! Hopelijk tot op een van onze testdagen.

|