4 VELOCITAS TURNERS DOOR NAAR DE HALVE FINALE VAN HET NK

In het weekend van 8 en 9 maart j.l. werd het eerste deel van de kwartfinale van het NK heren turnen georganiseerd in Breda. Voor Velocitas Gouda kwamen er 10 turners in actie. 4 turners wisten zich te plaatsen voor de halve finale.
Roy Benschop en Laurian Serno plaatsten zich in categorie Pupil niveau 9 – 3e divisie bij de beste 48 turners en mogen zich gaan bewijzen in de halve finale.
In de categorie jeugd niveau 8 – 3e divisie wist David een strakke wedstrijd te turnen. Dit was goed om door te mogen. Zijn teamgenootje Jasper Kuijvenhoven plaatste zich net niet. Pieter Kuin en Yoeri Vijn die turnen in categorie Junior I niveau 7 – 3e divisie, konden zich de kleine foutjes niet permitteren en haalden het niet om bij de beste 60% te eindigen. Voor Youri Valk en Joost v/d Linden (Instap niveau 11) was de concurrentie net te zwaar.
Daniel Qualm wist heel knap 10e te worden in zijn categorie Benjamin niveau 10 – Talenten divisie, daarmee plaatste ook hij zich voor de halve finale. Zijn teamgenootje Roald v/d Meijden greep net mis. Hij kwam één puntje te kort om zich te plaatsen.
Over 2 weken is het tweede deel van de kwartfinale. Deze wordt gehouden in Waddinxveen. Hier mogen 8 turners van Velocitas in actie komen.

|