VELOCITAS HAALT 32 MEDAILLES BINNEN OP HET KERSTTOERNOOI

Zaterdag 28 december 2013 werd het kersttoernooi georganiseerd in Nijmegen. Voor de jongere turners was dit een teamwedstrijd. Voor de grotere mannen was het een toestelwedstrijd. 2 teams wisten het podium te behalen. Daarnaast behaalden de grotere mannen bij elkaar 22 medailles.

Er kwamen drie teams uit voor de turnvereniging van Velocitas uit Gouda. Twee teams wisten een podiumplek te bemachtigen. Het team bestaande uit Niels Nieuwenhuizen, Arian Sinke, Jelle Aantjes, Dimitri Smit en Elbert den Hertog behaalde een knappe 3e plaats. Michiel de Boer, Ingo van Oldenborgh, Roy Benschop, Laurian Serno en Quinten Verdouw klommen op naar een welverdiende 2e plaats. Het andere team dat bestond uit Rinse v/d Meer, Youri Valk, Joost v/d Linden, Daniel Qualm en Roald v/d Meijden grepen net mis naast het ereschavot en werden 4e.

20131228 kersttoernooi 1 20131228 kersttoernooi 2

 

 

 

 

v.l.n.r.: Pieter, Jasper, Tim, David, Yoeri en vooraan Collin

 

 

In de middag waren de oudere mannen aan de beurt. Collin v/d Bas die uitkomt in Jeugd niveau 7, 2e divisie. Wist 5x brons en 1x zilver te bemachtigen. Pieter Kuin die in JuniorI niveau 7, 3e divisie turnt mocht ook 6 medailles komen halen. Voor hem 3x goud, 1x zilver en 2x brons. Yoeri Vijn die in hetzelfde niveau uitkomt als Pieter, behaalde 2x zilver en 3x brons.

In jeugd niveau 8, 3e divisie kwamen drie mannen van Velocitas uit. Dit waren Jasper Kuijvenhoven, David en Tim Blaauwkamp. Jasper mocht naar huis met een zilveren medaille op ringen en een bronzen plak op vloer. David verdiende er 3, op ringen, brug en rek. Tim, die voor het eerst in de keuze oefenstof turnt greep helaas net mis, maar werd knap 4e op vloer.

|