Zaterdag 1 maart hadden de jongens uit de 4e en 5e divisie en de jongens uit de 3e divisie die niet landelijk draaien wedstrijd. De wedstrijd werd gehouden in onze gymzaal de Sleutel. Naast Velocitas Gouda deden ook de verenigingen OKK Ouderkerk a/d IJssel en KDO Lekkerkerk mee.

In wedstrijd 1 begonnen de instap 12 op rek.
Noah Brunink, Bram Oostra, Jelle Wabeke en Jesse Bruijniks waren dit voor Velocitas. Dit was hun aller eerste wedstrijd van het jaar. Met wat zenuwen of alle oefeningen erin zaten, lieten ze alle 4 goed zien wat ze al geleerd hadden!
Alle pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s mochten natuurlijk komen kijken.
Noah Brunink presteerde het om een bronzen medaille te veroveren aan het einde van de wedstrijd.
Bram werd 4e, Jelle werd 5e en Jesse 7e. De nummer 1 en 2 waren voor OKK Ouderkerk.

Bij de Instap 11 deden er ook 4 jongens van Velocitas mee.
Rik Smitskamp, Damian Plug, Luca Lambrechts en Juup Marree. Met een paar foutjes, maar voor de rest goede oefeningen, mochten zij trots laten zien wat ze allemaal konden. Na de wedstrijd was het heel spannend! Rik werd 2e en Damian 1e, met maar twee tiende verschil! Luca werd 3e en Juup 4e.

Bij de pupillen 10 was het druk. Daar deden de meeste jongens mee. Niels liet zien dat hij finale waardig is (hij heeft zich 25 januari geplaatst voor de 4e divisie finale door 2e te worden op de regio) Hij werd met 4 punten verschil op de gene onder hem 1e. De 2e en 3e plaats waren voor zijn teamgenoten Jesse Gebraad en Taras Koole. Joeri Straver veroverde een 5e plek.

In de tweede wedstrijd waren de grotere mannen aan de beurt.
In jeugd niv. 9 kwamen Pascal van Buiten, Walter de Graaf en Tim Blauwkamp in actie. Voor Walter en Pascal was dit hun eerste wedstrijd in de jeugd. Dat is altijd lastig, maar ze hebben gedaan wat ze konden. Tim werd knap 2e.

Dwight ten Broeke die al senior is, heeft een goede wedstrijd gedraaid. Hij eindigde als 4e, met maar 1 tiende verschil op de nummer 3.

|