Zaterdag 20 februari j.l. werd de laatste districtkampioenschap van Zuid Holland gehouden in Alblasserdam.
Voor Velocitas Gouda deden hier 11 turners aan mee.
Tobias Kokshoorn (pupil 4e divisie) turnde een zeer goede wedstrijd en kreeg aan het einde van die ronde een brozen plak om gehangen. Hij plaatst zich hiermee voor de 4e divisie finale op 28 mei te Vught, waar hij het zal opnemen tegen de beste turners uit de andere districten.
Ook Bram Oostra en Bouke Schaap vielen in de medailles.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Kasper van Osnabrugge in de categorie Instap niveau 12. Dit was voor hem zijn allereerste wedstrijd. Hij deed wat hij kon en mag terug kijken op een goede wedstrijd met een 12e plaats.
In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Tobias Kokshoorn, Jesse v/d Meer, Noah Brunink, Luca Lambrechts, Jesse Bruijniks en Timo Rademaker. Als zij bij de eerste 5 turners zouden eindigen, stroomden zij door naar de 4e divisie finale. In dit grote deelnemersveld werden zij 3e, 21e, 22e, 23e, 26e en 28e. Voor sommige jongens was dit zelfs hun eerste wedstrijd.
In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de pupillen in de 5e divisie. Zij hadden onderling een mooie strijd. Bram Oostra eindigde op plaats nummer 1 met een paar hele goede oefeningen. Bouke Schaap werd knap 2e, die hem op de hiel gevolgd werd door Juup Marree 3e en Siem Vossen 4e.

Velocitas - Tobias 3e regio WP_20160220_15_47_02_Pro

|