Vanavond (dinsdag 11 mei) is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat we binnenkort echt weer in de gymzaal mogen gymmen, springen, acro-en en turnen. Zodra dit definitief is en wij alle voorbereidingen klaar hebben, ontvangen jullie hierover meer informatie. Als afsluiting van de hele periode buiten organiseren we voor al onze leden en deelnemers aan de buitenlessen deze week twee leuke activiteiten!

Voor de jongste kinderen tot 6 jaar
Samen met papa/mama/grootouder/oppas kunnen de jongste kinderen vrijdag komen spelen in de speeltuin De Sluis! Broertjes en zusjes tot ongeveer 8 jaar mogen ook mee. We hebben toestemming dat ouders (max. 1 per kind) de speeltuin mee in mogen, als we onderling 1,5m afstand houden. Tussendoor doen we het hek dicht, de speeltuin is alleen voor ons open. Er zijn toiletten, de horeca is dicht.
– Datum: vrijdag 14 mei
– Tijd: 15:30-17:00u
– Adres: Ankerpad 2a in Gouda
– Kosten: geen
– Opgeven verplicht (tot donderdag 20u): via info@velocitasgouda.nl (naam kind, leeftijd en tel. nr).

de sluis 03de sluis 01

Voor kinderen vanaf 6 jaar
Om het buitenseizoen leuk af te sluiten is er voor zaterdag 15 mei a.s. een stormbaan gehuurd! Omdat we alle leden de mogelijkheid willen bieden om hieraan mee te doen hebben we verschillende tijdvakken waarvoor je je kunt aanmelden. Zolang er plaats is kunnen ook introducees worden aangemeld (leden die normaal training hebben op zaterdag hoeven niet aan te melden, zij worden binnen de normale trainingstijd ingedeeld en krijgen de informatie via hun trainers). Ouders mogen helaas niet blijven kijken (ivm corona regels).
– Datum: zaterdag 15 mei
– Tijd:
— 10:30-11:30u springgroep + introducees
— 13.30-14.30u recreatie + introducees
— 14.30-15.30u recreatie + introducees
— 15.30-16.30u recreatie + introducees
– Adres: Aakwerf 42 in Gouda
– Kosten: geen
– Opgeven verplicht (tot vrijdag 20u): via info@velocitasgouda.nl (naam kind, leeftijd, tel. nr en voorkeurstijd).

stormbaan 2

Aanmelden en vragen
Opgeven is voor beide activiteiten verplicht. Geef je op tijd op, uiterlijk om 20u de avond van te voren. Je krijgt uiterlijk de ochtend van te voren te horen in welke groep je bent ingedeeld. Stuur een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd naar info@velocitasgouda.nl of stuur hier een bericht. Heb je vragen, stuur ons dan een bericht of e-mail!

|