In het weekend van 22 en 23 maart j.l. vond de tweede kwartfinale turnen heren plaats te Waddinxveen. Hier konden de jongens zich plaatsen voor de halve finale van het NK. Voor Velocitas Gouda hebben 4 jongens zich weten te plaatsen. Naast de andere 4 die zich vorige kwartfinale al wisten te plaatsen.

In de categorie instap niveau 10 deden Arian Sinke, Elbert den Hertog, Dimitri Smit en Jelle Aantjes mee. Voor Arian en Elbert was de concurrentie echt te zwaar. Dimitri miste op een haar na een ticket naar de halve finale. Voor Jelle die een constante wedstrijd turnde was dat ticket er wel en hij mag zich bewijzen in de halve finale.
Bij de pupillen niveau 8 kwamen Michiel de Boer, Tian v/d Waal en Ingo van Oldenborgh in actie. Zij draaiden geen vlekkeloze wedstrijd, maar voor Michiel en Tian maakte dit niet uit. Zij kunnen trots terug kijken, want ze mogen naar de halve finale. Voor Ingo viel helaas het doek.
Op zondag was het de beurt aan Quinten Verdouw. Deze turner heeft wat risico genomen, maar dit heeft goed uitgepakt. Met een 27e plaats wist ook hij zich te plaatsen voor de halve finale.
Hun trainer Bas van Agten wist zich ook te plaatsen met een mooie 6e plek in de categorie Senior niveau 4.
Vorige kwartfinale hebben ook Daniel Qualm, Roy Benschop, Laurian Serno en David zich geplaatst.

|