VELOCITAS GOUDA HEREN TURNERS MET 26 MEDAILLES NAAR HUIS

Afgelopen week vond het kerstoernooi 2017 plaats te Nijmegen. Dit is voor de jongens een toestelwedstrijd. Voor Velocitas Gouda kwamen 11 mannen in actie. Deze mannen hebben 26 medailles in de wacht kunnen slepen.

Tian v/d Waal en Juransly Meyers Junior I – 1e divisie hebben op elk toestel een medaille kunnen bemachtigen, dus zijn op dit moment 6 medailles rijker. Michael Stam Junior II – 3e divisie turnt weer sinds kort en liet zien dat hij 2 bronzen en 1 gouden plak mee naar huis mocht nemen. Op vloer was hij iedereen te sterk af en mocht op het hoogste podium klimmen.
Yoeri Vijn Senior – 2e divisie is geblesseerd en uitgekomen op 3 toestellen. Op brug werd hij knap 4e.
Michiel de Boer, Roy Benschop en Ingo van Oldenborgh Junior I – 3e divisie lieten zien wat ze waard zijn.
Michiel maakte een mooie rekoefening en kreeg daarmee het goud omgehangen. Hij behaalde daarnaast ook nog goud op ringen, brons op voltige en zilver op vloer. Roy mocht 2 medailles in ontvangst nemen. Hij werd 2e op zowel ringen als voltige.Ingo kon zijn geluk niet op; hij werd 1e op sprong en 2e op ringen.
Rinse v/d Meer, Damian Plug en Rik Smitskamp Jeugd – 2e divisie hebben het ook zeer knap gedaan. Voor Damian en Rik de eerste wedstrijd in dit moeilijke niveau. Damian greep telkens net mis naast de medailles en werd 2 keer heel knap 4e. Rik mocht een zilveren medaille in ontvangst nemen voor zijn vloeroefening. Rinse kreeg 2 medailles, hij werd 3e op brug en 1e op voltige.
Tristran Geluk Jeugd-3e divisie turnde ook voor het eerst. Hij heeft laten zien wat hij kon en werd knap 2x 6e en een keer 5e.

201801 succes heren

|