IMG-20140422-WA0001
De vakantie is voorbij en inmiddels zijn we gestart met een nieuw seizoen bij Velocitas. We hopen dat iedereen weer zin heeft om te sporten bij Velocitas. We bieden verschillende lessen aan voor peuters, kleuters, jeugd, pubers en volwassenen.

Diverse lessen zijn van locatie of tijdstip gewijzigd. Alle leden hebben hier aan het begin van de vakantie een overzicht van gehad. Zo zal kidsdance voortaan worden gegeven in de Mammoet, waar een spiegelwand is. De gymnastieklessen in de Zebra verhuizen naar de Middenmolenlaan; de tijden blijven hetzelfde. In gymzaal Hoogenburg (De Sleutel) zijn de grootste wijzigingen bij de woensdaglessen en de selectiegroepen.

dans hele groep danielle Ook starten we een aantal nieuwe lessen:
– Kleutergymnastiek voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar op woensdagmiddag van 13:30-14:30u (locatie Middenmolenlaan)
– Extra springgroep; op woensdag is er nu een groep vanaf 9 jaar (16:30-18:00u) en een vanaf 12 jaar om 18:00u (locatie Hoogenburg)
– Gymnastiekles voor meiden vanaf 9 jaar op woensdagmiddag van 15:30-16:30u (locatie Hoogenburg)
– Extra freerunles op dinsdag van 19:30-21:00uur in de gymzaal aan de Columbuslaan.
Daarnaast hebben we natuurlijk ook acrogymnastiek, Ouder en Kindgym, gymnastiek voor jongens en meisjes, trimfit en turnen voor dames en heren in ons aanbod.

20131228 kersttoernooi 2
Ben je nog geen lid van Velocitas, of wil je eens een andere les uitproberen: kom gerust een keer op proef meedoen! Aan een proefles zitten geen verplichtingen. Aanmelden is niet nodig; wilt u meer informatie, stel uw vraag dan via info@velocitasgouda.nl.

Het complete lesoverzicht vindt u hier.
Wij wensen iedereen een leuk, gezellig en sportief seizoen toe!

|